• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wat vlees of vis op de barbecue leggen en garen kan iedereen. Lees meer

Smokey Olive Wood

Geef eten een extra smaaksensatie met Smokey Olive Wood

Wat vlees of vis op de barbecue leggen en garen kan iedereen. De juiste cuisson is vaak nog een uitdaging maar met de betere thermometer is dit via de bluetooth goed te bereiken. Om nu boven jezelf uit te stijgen met de volgende BBQ kun je voedsel een extra smaaksensatie meegeven met de producten van Smokey Olive Wood. Verschillende houtsoorten geven allemaal hun eigen en unieke geur en smaak af. Je kunt met het hout warm of koud roken maar ook direct op de briketten leggen. Afhankelijk van wat je wilt bereiken met het hout van Smokey Olive Wood kies je ook de grote. Van kleine snippers tot echte brokken.

Lees meer
Lijst
Foto's

Het mooie van het roken van voedsel is dat je er alleen op hoeft te letten dat je dit buiten doet. Het type BBQ maakt niet uit. Of je nu een elektrische of gasbarbecue hebt heeft geen invloed op het rookproces. Maar voor de beste BBQ-ervaring is het gebruik van de rooktechniek het beste met een houtskool barbecue. Ook het soort voedsel dat je wilt roken kan verschillen. Vis en vlees is voor de hand liggend, maar groenten kun je ook roken. Wat bijvoorbeeld te denken van gerookte knolselderij met een walnootsmaak voor een originele Waldorfsalade. Of gerookte bloemkool met een vleugje amandel.